Cuiner/a - cocinero/a
Empresa
Andreu gastronomia
Provincia
Barcelona
Ciudad
La Roca del Valles
Tipo de Contrato
Cualquiera
Descripción
"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.
Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.
Precisem incorporar al nostre equip a personal de cuina pel nostre restaurant gourmet ubicat a la Roca Village.
? Com serà el teu dia a dia?
• Prepararàs d'entrepans i plats de la degustació.
• Prepararàs de plats calents fent servir la fregidora, planxa i forn.
• Emplatar segons marca el manual.
• Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.
• Posar i treure el rentavaixelles.
• Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.
• Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts. . .)
• Altres tasques inherents a la posició.
? Què oferim?
• 40h setmanals, torns rotatius de mati i tarda.
• Paquet retributiu competitiu, salari fix + variable.
• Contractació indefinida.
? A més a més, a l'Andreu trobaràs:
• Un equip jove en un entorn dinàmic i professional.
• Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.
• Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.
• Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).
• Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb bonus a la nòmina.
• Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu.
? Si creus que pots encaixar-hi no dubtis en contactar amb nosaltres.Volem conèixe’t! ?
Requisitos mínimos:
? Seràs el candidat/a ideal si:
• Ets comunicatiu/va, resolutiu/va i amb actitud positiva
• Tens experiència en cuina o cafeteria degustació de almenys 6 mesos.
• Acostumat/da a treballar en equip.
• Parles i entens català, castellà.
Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.
Precisem incorporar al nostre equip a personal de cuina pel nostre restaurant gourmet ubicat a la Roca Village.
? Com serà el teu dia a dia?
• Prepararàs d'entrepans i plats de la degustació.
• Prepararàs de plats calents fent servir la fregidora, planxa i forn.
• Emplatar segons marca el manual.
• Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.
• Posar i treure el rentavaixelles.
• Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.
• Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts. . .)
• Altres tasques inherents a la posició.
? Què oferim?
• 40h setmanals, torns rotatius de mati i tarda.
• Paquet retributiu competitiu, salari fix + variable.
• Contractació indefinida.
? A més a més, a l'Andreu trobaràs:
• Un equip jove en un entorn dinàmic i professional.
• Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.
• Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.
• Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).
• Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb bonus a la nòmina.
• Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu.
? Si creus que pots encaixar-hi no dubtis en contactar amb nosaltres.Volem conèixe’t! ?
Requisitos mínimos:
? Seràs el candidat/a ideal si:
• Ets comunicatiu/va, resolutiu/va i amb actitud positiva
• Tens experiència en cuina o cafeteria degustació de almenys 6 mesos.
• Acostumat/da a treballar en equip.
• Parles i entens català, castellà.